Модна къща Pepielegant

Модна къща Pepielegant специализира в областта на модата от 30 години. Започва дейността си, като изработва индивидуални модели за частни клиенти и колекции за водещи дизайнери от Европа.
Години опит
0

За бранда

Модна къща Pepielegant

Ние сме Модна къща Pepielegant и сме  пазара  от 30 години, като специализираме изцяло в областта на облеклата и модата. Започнахме  дейността си в 1992г, като изработвахме  индивидуални модели за частни клиенти и колекции за водещи дизайнери от Европа.

От 2005 година разширихме дейността си с дизайн и производство на корпоративно и бизнес облекло. Предлагаме пълна гама униформи за всички работни позиции в туристическите обекти и администрации. Разработваме различни модели корпоративно облекло за индивидуалност на служителите. Допълваме идентичната  визия на всеки колектив с индивидуален дизайн на фишута, вратовръзки, папионки, брошки и други аксесоари. Облеклата и униформите, произведени от Модна къща Pepielegant се отличават със стил и функционалност.

Партнираме си с филмови компании по нестандартни проекти и реклами.

За производството

Oтлично качество на изработка

За производството си използваме качествени материи, отговарящи на изискванията за работно облекло и с много добри показатели на износоустойчивост.

За облеклата внасяме висококачествени платове от водещи фабрики в Испания, Италия и Нидерландия. Подбираме помощни материали с високо качество и показатели за дълготрайна издръжливост на облеклата. Разполагаме с всички необходими специализирани машини и техника за отлично качество на изпълнение.

Брандираме облеклата с желаните лога, като предлагаме бродерия, сублимация и сито печат. Разполагаме със собствен цех за бродерия.

Стремежът ни за качество се изразява в добри материи и отлично качество на изработка.

В последните няколко години разширихме нашата дейност и допълнихме услугите си с изработка на модни колекции за онлайн магазини. Предлагаме цялостна услуга от изработката на кройки по скица или снимка, прошиване на физическа мостра и производството на облеклата. 

Доволни клиенти
0 +

Бихте могли да ни се доверите за изработката на:

С уважение: екипът на Модна къща Pepielegant

Нашите брандове