За нас

about_us.jpgМодна къща Пепи елегант е на пазара повече от 25 години, като специализира изцяло в областта на облеклата и модата. Започва дейността си, като изработва индивидуални модели за частни клиенти и колекции за водещи дизайнери от Европа.

От 2005 година се занимаваме и с дизайн и производство на униформено, фирмено и рекламно облекло. Предлагаме пълна гама униформи за всички работни позиции в туристическите обекти и администрации. Разработваме различни модели корпоративно облекло за индивидуалност на служителите. Допълваме уникалната визия на всеки колектив с индивидуален дизайн на фишута, вратовръзки, папионки, брошки и други аксесоари. Облеклата и униформите, произведени от Модна къща Пепи елегант се отличават със стил и функционалност.

Партнираме си с филмови компании по нестандартни проекти и реклами.

За производството си използваме качествени материи, отговарящи на изискванията за работно облекло и с много добри показатели на износоустойчивост. Брандираме облеклата с желаните лога, като предлагаме бродерия, сублимация и сито печат. Стремежът ни за качество се изразява в добри материи и отлично качество на изработка.

Работим по индивидуален проект за всеки клиент, в зависимост от конкретната необходимост от вид облекло и цел на използването му.

Бихте могли да ни се доверите за изработката на:

- фирмени облекла за администрации, без ограничение на модели и цветове

- сервитьори и бармани

- работно облекло за готвачи, камериерки, спа обслужващ персонал

- медицински работници

- рекламни ризи, престилки, шапки и др.

- промоутъри

- модни облекла за индивидуални клиенти

- официални и абитуриентски облекла

С уважение: екипът на Модна къща Пепи елегант.