I. РЕГИСТРАЦИЯ
За да пазарувате в pepielegant.com, трябва да се регистрирате с e-mail и парола или да пазарувате като гост. Регистрирането е напълно безплатно и става като попълните формата за регистрация. От Вас се изисква да посочите e-mail и парола, лични данни и адрес за доставка. Като регистриран клиент Вие имате възможност да се възползвате от всички услуги на електронния магазин.

II. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Изберете продукт. Изберете количество. Изберете размер за мъж или жена. Размерната таблица ще Ви помогне да определите своя размер. Някои продукти се предлагат в дамски и мъжки вариант. Изберете цвят на плата. До снимката и описанието на всеки продукт стои бутон КУПИ. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална "пазарска кошница". Съдържанието на кошницата се запазва, докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете. Уточнете адрес за доставка. Имате възможност да получите стоките си от нашия офис или да Ви се доставят на посочен от Вас адрес от избрана куриерска фирма. Изберете метод на плащане. Имате възможност да платите поръчката си с дебитна или кредитна карта, с банков превод или чрез ePay. Цената, която е посочена е за един брой и НЕ включва цената за доставка на посочения от Вас адрес.

III. НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ:
1. Плащане с дебитна или кредитна карта.
2. Банков превод по сметката на ПЕПИ ЕЛЕГАНТ ДИЗАЙН ЕООД.
3. Плащане чрез Easypay

IV. УСЛОВИЯ НА ПЛАЩАНЕ С КАРТА ЗА ИЗБРАНА СТОКА / УСЛУГА:
1. Модна къща Пепи елегант изпълнява поръчки след тяхното заплащане, като срока за изработка започва да тече след постъпване на сумата по поръчката.
2. pepielegant.com приема следните карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.
3. Проверете дали вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет.
4. Транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (BGN).
5. При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорени и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

V. ДОСТАВКИ:
1. Доставка – до 15 работни дни.
2. Стоките се доставят за сметка на получателя по действаща тарифа на куриерска фирма Еконт или Спиди. Можете да заявите предпочитания куриер, като отбележите избора си в поле "допълнителна информация".

VI. ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА:
Модна къща Пепи елегант изработва всеки продукт по заявка на клиент и не подържа наличности от асортимента в сайта. Поръчаните продукти не могат да бъдат връщани или заменяни.
Съдействие за правилно определяне на размера или плата бихте могли да получите на контактния ни телефон или e:mail в работни дни от 9.00 до 17.00ч.
При основателни възражения на Възложителя за отклонение от качеството на Поръчката или за недостатъци на изработеното, бихте могли да се възползвате от корекция в срок от 15 работни дни без допълнителни такси. Ако използването на продукта е невъзможно, Модна къща Пепи елегант ще го подмени безплатно.